Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 21. december 2010

JulefuldmåneVirksund: fuldmåneskær og -15 grader kl. 17.25
 ........det kan være det er lidt sent, men der må lige en tilføjelse på ønskesedlen for denne jul. Et stativ til mit kamera, så jeg kan tage nogle lidt bedre billeder af min elskede måne. Dette billede blev dog ganske godt og månen nogenlunde rund da jeg fik stillet mit kamera an oven på en stolpe med sne, et par vanter og min pung :0)

Synet af den fulde måne over havnen og det halvfrosne vand var fantastisk.....og billedet yder absolut ikke det virklige syn retfærdighed.

I morgen d. 22. december er det vintersolhverv, og der med årets korteste dag......og den bare tanke om at dagene bliver længere igen varmer mig langt inde i sjælen. Jeg forstår så godt Vikingernes trang til at fejre denne dag, løfte kruset med mjød og råbe skål....eller hvad de nu råbte. Tror jeg vil følge trop og råbe skål også da det for mig oven i købet også er årets sidste arbejdsdag i morgen.

Heldigvis lyser sneen og månen ganske godt op i disse vinternætter og det er med at nyde synet så længe himlen er bare nogenlunde skyfri.


UP-DATE
ønsket blev til min store glæde opfyldt :0)

6 kommentarer:

 1. Ja här var det ljust hela natten.
  Underbart - vilket härligt vinterminne vi kommer att få.
  Ha en God JUl om vi inte hörs
  Annika

  SvarSlet
 2. Sikke et smukt motiv. Flot. Jeg er vild med dette vintervejr. Måske får vi bugt med skadedyrene.
  F.eks. dræbersneglene :)

  SvarSlet
 3. Ja, det er fantastisk Annika...og så tyder det på landsdækkende hvid jul andet år i træk i Danmark - det er aldrig sket før. Rigtig god jul til dig og dine også :0)

  -----

  Tusind tak Michaela...ja det er smukt med frosten, og det ville virkelig ikke gøre noget hvis dræbersnegle bl.a. fik et ordentlig knytnæve slag denne gang :0)

  SvarSlet
 4. Fantastisk billede :)
  Jeg stillede kameraet på stativ, men havde ikke lige overvejet, at jeg bor dumt i forhold til månen om morgenen - den forsvandt bag træer og huse - og måske i en smule dis.

  SvarSlet
 5. Selv tak søde Miri :0)

  ------

  Tak Helle......nej det var ikke helt let at fange måneformørkelsen :0) Jeg sov over mig :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...