Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 30. december 2010

Nu er det slut......


..........og julepynt og stads må igen finde vej ned i æsker, bokse og kasser. Det er lidt trist men samtidig vældig befriende at få sin stue tilbage til normalen. Snart skal perlehyacinter og andre skønne forårsløg overtage magten, men først må støvkluden svinges og gran og nåle vige pladsen.

Nisser, kugler, engle og hjerter i en stor juleforviring pakkes væk også de skønne Skäggtomtar eller skægnisser må gå på ferie.

Jeg elsker disse skønne svenske nisser fra Åsas Tomtebod ved Gislaved i Sverige. Lidt generte er de dog de små, for kun den lille søde, runde næse stikker frem under den lange røde hue. Den fantastiske store skægpragt der skjuler resten af nissen er så blød at man bare har lyst til at røre ved den hele tiden........men det går virkelig ikke for her hos os skal man vare sig, for ellers begynder svenskenissen bare at drille.......og det kan vi jo ikke have - og da slet ikke i December.
8 kommentarer:

 1. Dejligt at finde julepynten frem, men også rart at pakke den væk igen.
  Syntes det er nogle sjove musikinstrumenter, du har i kassen på det øverste billede.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 2. Aldrig, aldrig mere lave sådan en overskrift. Man bliver jo slået med rædsel over, at du måske ikke vil skrive mere ;-). Vi har også pakket julepynten væk i landliggerhytten. Blot for at komme hjem til lejligheden og kunne starte forfra der. I år har jeg lyst til at gå ind i det nye år uden julepynt. I øvrigt nogle vældig søde engle og skægnisser.

  //Birgitte

  SvarSlet
 3. Nydelig julepynt, Frøken Solhat! I år har jeg bare tittet på andres pynt - i noen stuer og i mange blogger. Er det vanlig å rydde jule ut så tidlig i Danmark? Her hjemme på berget står trærne ofte inne til 13. dag jul.

  SvarSlet
 4. Ligesom Birgitte blev jeg også lidt forskrækket ved overskriften, men heldigvis var det ikke så slemt:) Jeres svenskenisser er skønne! Jeg synes også det er lidt trist når juletingene skal pakkes ned, men det er også dejligt at begynde et nyt år uden julepynt!
  Rigtig godt nytår:o)

  SvarSlet
 5. Vi pakker ned julepynten på søndag, og det skal bli godt. Hele julen har vi hatt sykdom, så jeg gleder meg til hverdagen igjen:) Jeg ønsker deg en flott nåttårsfeiring i morgen:)
  Klem

  SvarSlet
 6. Ja allting har ett slut men det har också en början...
  Tack för din fina hälsning.
  Gott slut och ett Gott Nytt År
  Annika

  SvarSlet
 7. Ja, nu är det skönt att få plocka undan 'julen' och se fram emot våren med alla lökar..... Vi har en underbar och spännande tid framför oss nu... Våren är bara bäst...

  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!

  Många kramar
  /Charlotte

  SvarSlet
 8. Vivik - ja der er en glæde ved begge dele, måde at finde frem og rydde væk :0)

  Glasinstrumenterne var noget af det første jeg købte til "mit eget" juletræ og de er højt skattet. De er søde og så har de noget af den okseblodsrødefarve jeg forbinder med jul :0)

  -----

  Birgitte......det var absolut ikke min hensigt :0) Englene har jeg selv skåret for mange år siden og nisserne er importeret :0)

  Håber I kommer rigtig godt ind i det nye år, med festligt fyrværkeri og det hele :0)

  -----

  Maria.....velkommen til min lille have :0) Nej - helt efter foreskrifterne er det ikke at pakke ned så hurtigt.

  Traditionen byder at vente til Hellig tre konger d. 6 januar. Det gør min mor f.eks. altid. Men de sidste par år har jeg selv syntes det er rart at have pakket alt væk og fået huset gjort rent inden hverdagen med arbejde, skole og fritidsaktiviteter banker på igen :0)

  ------

  Lisbeth :0)Lover en anden overskrift næste gang:0)Tak ....jeg er også selv helt vilde med dem.

  -----

  Søde Linda.....hvor træls med sygdom. Håber I er kommet på den rette side af det....ærgeligt at bruge helligdagene på dårligdomme :0( Men så håber jeg at I alle kan gå friske og frejdige ind i det nye år :0)

  -----

  Annika....selv tak og i lige måde :0)

  -----

  Charlotte - tak og i lige måde....ja vi glæder os som små børn til juleaften :0)Foråret topper ALT :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...