Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

tirsdag den 12. januar 2016

Ramsløg.....


......ja man tror næppe sine egne øjne - de står nu allerede og titter op derude i januar skoven - sprøde og grønne snart klar til at blive plukket.

De første vorterod blev også til stor forundring spottet på gårdsdagens skovtur - men mon ikke den fremdrift en lun december har sat gang i, nu bliver sat lidt på stand by af de næste par ugers frost og kulde.

9 kommentarer:

 1. Hej Dorthe. Det var da utroligt at de allerede er kommet op, ja naturen er forunderlig. Jeg håber ikke, de tager skade af de næste dages frost:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke.....jeg var også en smule forundret. Det var dem ved en lille rislende kilde i skoven der var længst fremme.....de andre stod som blege skud under et lunt blædtæppe og venter tålmodigt på lunere dage :0)

   Slet
 2. Små "vorterødder" har jeg til min ærgrelse også spottet i haven. Ramsløg skal jeg da have tjekket - den ville være god i salatskålen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man skal passe på med at fører dem ind i haven hvis man ikke vil have dem til evig arv og eje de små gule forårsbebudere :0)

   Slet
 3. Jeg var godt nok i haven i kort tid i dag, men kiggede nu ikke rigtig i bedene. Jeg må ud en af dagene (Det bliver dog først fredag, eftersom det også kræver dagslys) og se om mine også titter op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er nu heller ikke sikker på at de er så langt fremme hjemme i bedet.....i skoven stod de med tærene godt beskyttet af en mængde blade og lige i nærheden af en kilde.....rigtig lunt og dejligt :0)

   Slet
 4. Hej Der :)
  Syntes vi har set det før - mild vinter, planter der bliver entusiastiske - og så kommer vinteren. Tror der er nogen tid endnu inden vi kan danse forårs-dansen ind. Men håbet mister vi aldrig - vi ved det kommer - foråret altså ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. ...jeps det kommer Susanne :0) Men lad os endelig nyde frost, sne og lyse vinterdage lidt endnu :0)

   Slet

 5. Your blog is very impressive and have the useful information it is really caught my attention.


  great work

  تصميم مواقع

  good job Beautiful! :)

  حراج السيارات

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...