Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 24. januar 2016

Et nyt drys sne..... ......der kom natten til i går, lørdag - lagde sig som en fin hvid dyne over have møblerne. Det var også bare med at nyde synet i en vældig fart for desværre skulle der ikke gå mange time før den sidste uges frost blev afløst af tø og den smukke "flødeskum" lige så stille begyndte at glide af "lagkagen" og forvadle sig som sjap.

Den ganske almindelige danske vinter er vendt tilbage til haven og islygternes tid er nu atter ovre - i hvert fald for denne omgang. 


9 kommentarer:

 1. Ja men vi nød den så længe, det varede. Vejret i dag er ikke opmuntrende.
  Knus

  SvarSlet
 2. Øv ja, men det var skønt så længe det varede. Måske er vi heldige, at der kommer en omgang mere. I dag gælder det om at få det bedste ud af tågen.
  God søndag
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Hei
  Så flott med snø, og veldig koselig med islykter og levendeys på vinterkveldene.

  Klem vivi

  SvarSlet
 4. Vi fik også et pænt lag sne natten til lørdag, men det kan man slet ikke se nu - utroligt som det tør.
  Islygterne må vi se om vi får sat på "repeat" igen denne vinter.
  Knus

  SvarSlet
 5. Hej Dorthe.Ja !!! her er sneen godt på vej væk........har været tøvejr hele natten.
  Så godt at du lige fik taget nogle smukke billeder.
  Rigtig god søndag knus Jette

  SvarSlet
 6. ja, det var kønt så længe det varede, nu ser det meste af mine have rærlig ud, vi har centralt et meget stort paradisæbletræ, og fuglene har rusket i bærrene, så de ligger nedenunder træet halvrådne og pillet fra hinanden...... adwr! det var pænere med et godt lag sne :-)

  SvarSlet
 7. Ja, det er lige før jeg ønsker sneen tilbage...det gav da lys over landet...i stedet for det her disede og grå og kedelige vejr...meen...nu er januar snart slut...hurra hurra hurra :) Der må gerne komme en dynge sne igen i uge 8, hvor jeg har vinterferie (Har bemærket der ret ofte falder sne i uge 7 og/eller uge 8) men SÅ er vi også tæt på marts, og så har den bare at forføje sig :)

  SvarSlet
 8. Ja, det ser ud som om vi skal have en mild periode nu og inden vi får set os pm er der forår😀

  SvarSlet
 9. Tak fordi I læser med alle i gode blomsterpiger - Hellere sne og frost end det regn og rusk vi har haft siden tøvejret satte ind sidste lørdag. Det lyser så fint op med sne i den mørke tid :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...