Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

tirsdag den 27. januar 2015

Vinteren kiggede forbi.....

......omend det var for en kort bemærkning. Knap var sneen faldet smuk og hvid før den lige så stille begyndte at tø igen - så vinterfornøjelsen blev atter  kort. Men smukt var det at se haven i vinterkjole for en stund.

Ikke alle var dog lige begejstret for den snedækkede have som jeg......de to hanekyllinger og hønsene ville allerhelst sidde på deres pind inde i varmen og blev de endelig lokket ud holdt de sig troligt til den sparsomt skrabbede sti. Et held for dem  at haven atter er farbar.32 kommentarer:

 1. Dejlige billeder fra vinterhaven :-)
  Vi fik også lidt sne, men det er allerede væk igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi....ja vinterglæden er kort på disse breddegrader i år.....mit har dog fået lov at ligge i skyggen ;0)

   Slet
 2. Herlige billeder, hvor er hønefjerene dog fine mod sneen.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne.....ja er de ikke skønne....og så er det jo så moderne med det sort hvide :0)

   Slet
 3. Dejlige billeder!
  Og man forstår da godt, at de ikke har lyst til at rende rundt i sneen på bare tæer. Hvor er det i øvrigt nogle smukke aftegninger, de har :-)
  Knus
  Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Signe.....hønsesokker er der måske lidt fremtid hvis de bliver opfundet ;0)

   Slet
 4. Hej Dorthe
  Dejlig stemningsreportage! Sikke dejlige høns du har! Jeg ville gerne have nogle, men min hund kan ikke lide dem...

  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette.......ja de er hyggelige. Næh hunde er nok ikke altid så begejstret for dem de ser nok et potentielt bytte ;0)

   Slet
 5. Hej Dorthe.Ja !!! vi er nok mange der viser snebilleder...................og dine er da bare flotte.
  Kan da godt forstå at hønsene holdt sig ende på deres pind.
  Her er al sneen væk..........................og haven ser lidt rrist og grå ud.
  Men har lige hørt at sneen vender tilbage i weekenden.
  Det er altså nogle rigtig flotte høns i har.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette....ja det er skønt med sneen det giver nogle gode billedet med det lys vi sådan trænger til lige nu.

   Slet
 6. Precis så var det här också vintern tittade förbi. Men du hann iallafall ta lite vinterbilder det hann inte jag.
  Lyckost dig som har domherrar jag väntar på mina.
  Ha det gott
  Annika

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er begrænset med snefald i år og det lidt der kommer er ikke rigtig noget alligevel. Dompapen er en af de smukkeste vinterfugle syntes jeg.....de lyser så dejligt op i det grå :0)

   Slet
 7. Uh, det er da klart at de fryser på deres nøgne hønsefødder, de stakkels høns ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må være en kold fornøjelse......de har dog vænnet sig til det og triste rundt derude i lidt større grad nu ;0)

   Slet
 8. Flotte høns - regnen fik hurtigt sneen til at forsvinde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan gå hurtigt.....her ligger sneen dog endnu.....eller det vil sige det er et meget tyndt lag sne efterhånden.

   Slet
 9. Tja...her kom der kun 1 cm sne, så det bemærkede kræene (Kattene) jo knap nok... Når her ligger mere sne kan jeg se at de vader rundt over det hele...men de starter altid med at spadsere ad den sti jeg har skrabet fri for sne ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nogen snevinter bliver det nok ikke i år....men vi kan da være heldige endnu at der kommer lidt midt februar. De skal også lige vænne sig de små kræ til at poterne forsvinder under dem ;0)

   Slet
 10. Åhh nogle dejlige billeder sødeste Dorthe - du har en skøn stemning i haven og hønsene føjer også deres til selvom det måtte stå og steppe i sneen for fotografen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth....der er en særlig stemning i haven når de trisser rundt. De har dog fået lidt mere mod på det i ugens løb og trisser frejdigt rundt derude nu ...sneen er dog heller ikke knap så tyk som sidste weekend ;0)

   Slet
 11. Hej Dorthe. Det er nogle gode stemningsbilleder du viser med sne og høns. Man bliver helt i godt humør.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte det er så hyggeligt når de trisser med rundt på havevandring :0)

   Slet
 12. Hej Dorthe,
  Sikke nogle fine høns du har, hvilken slags er det? - Super fine vinterbilleder ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Carina og velkommen i haven. Hønsene er dværg wyandotter......de kan varmt anbefales - utrolig smukke syntes jeg og så er de kælne og lette at have med at gøre i en lille have som min :0)

   Slet
 13. Smukke minder om et par dejlige dage med sne. Og hønsene.... altså, små skønheder - ja de skal da passe på deres teint .. :)
  Her ligger kun nogle sølle sne rester tilbage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla....minderne er altid gode at have.....og det lys det bringer med sig med et drys sne er ubetaleligt på denne årstid. Hønsene er skønne og bringer både smil og latter frem når de bevæger sig ud i vinterlandskabet ;0)

   Slet
 14. Jeres høns er bare skønne :) Mine vil heller ikke ud , når der er sne - skøre dyr :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Miri.......jeg forstår dem godt er heller ikke sikke på jeg skulle nyde noget i bare tæer......i hvert fald ikke ret længe ;0)

   Slet
 15. Vinteren kommer igen...... :-) Så os vinterelskende tosser kan få vores lyst styrret.
  Jeg elsker billederne fra din have. Det er SÅ smukt. Sikke mange detaljer man kan få øje på -og sikke meget inspiration.
  Rigtig god weekend
  Knus Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Susan..........jeg krydser fingre for et gedigent snefald snart til snemand og hulebyggeri og måske en tur på kælkebakken. Det lidt vi har fået er der ikke meget sjov i til ungerne. Men ih hvor er det skønt med det lys det fører med sig når sneen pryder.

   Slet
 16. Dejlige stemningsfulde billeder Dorthe! De stakkels høns finder nok ikke mange orme, biller eller andet godt på denne årstid, og vil nok hellere varme hinanden inden for, og hvem kan fortænke dem i det. De ER nu meget dekorative og herlige at se på dine tuschhøns :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nette.....næh orme skal de vist alligevel leder lidt længe efter men jeg har da set dem hønse rundt med nogle larver.....så lidt proteiner kan de finde......ellers går de og nipper af hvad der er .....mine grønkål er et hit til dem.....de er efterhånden godt opstammede ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...