Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 11. januar 2015

Det lysner lidt på himlen.....
........det til trods for at gårsdagens og nattens storm stadig kommer med efterveer og man stadig skal holde på hat og briller når man bevæger sig ud. 

Men ud det skal jeg - det trænger jeg til, efter at først "Dagmar" og efterfølgende "Egon" har huseret og gjort enhver exit fra stuens varme til en balancekunst af de helt store. 

Den lokale blomsterpusher skal aflægges et lille besøg da nytårstulipanerne og de andre blomster i udestuen efterhånden ser en smule miserable ud og trænger til at bliver afløst af en lidt friskere udgave. 


8 kommentarer:

 1. Här har vi fått massor av snö! Strömmen försvann inatt men kom tillbaka efter fyra timmar, nu har vi däremot inget vatten vilket är lite tråkigt. Spola i toaletten med hjälp av snö, jo det funkar det med.

  Jenny

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe.Ja !!! forårsblomster skal der til lige nu...............men udendørs skal jeg ikke for her blæser det kraftigt endnu.
  Har også lige købt masser af hyacinter-tulipaner og primula.
  Dejligt at få noget der lyser lidt op i stuen.
  Rigtig god søndag til dig Knus Jette

  SvarSlet
 3. oh ja, forårsblomster skal der til :-) p.s. jeg har lige spadseret en lang tur (jeg var nemlig en smut inde i Kvicklys prøverum uha uha, nogen grimme spejle de har dér)

  SvarSlet
 4. Her har jeg også fyldt stuerne med forårs bebudere. Så er alting lysere og smukkere. I dag har vi hentet grene i parken - fra de gamle smukke træer. De pryder nu vaserne.
  Godt I kom godt igennem stormene.
  Mange havehilsner Susan

  SvarSlet
 5. Friske tulipaner skal der til, det hjælper gevaldigt på humøret.
  En tur ud i det friske vejr er nu også godt om ikke andet så for samvittigheden - jeg håber at du nåede det mens det var lidt klart derude:-)

  SvarSlet
 6. Stormvejret har stadig efterveer her, synes jeg og kom slet ikke uden for en dør i dag. Dejligt med friske forsyninger af tulipaner mm. Vi trænger :)

  SvarSlet
 7. Dejligt at stormene et ovre, for denne gang. Ja tiden kan virkelig flyve afsted, vinteren er jo ikke den tit hvor billederne selv flyver ind i kameraet, ikke desto mindre er der jo stadig dejligt derude, især i læ. Håber du nyder din lille havestue, jeg er lidt jaloux, her hvor jeg bor indtil videre vender alle vinduer mod øst og nord.

  SvarSlet
 8. Håber at du nød det, nu kan man rigtig mærke at lyset er tiltaget og det giver da ikke mindre lyst til at besøge blomsterpusheren :-), kh Margit

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...