Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

mandag den 11. august 2014

På hjørnet......


.....af udestuen  står den skønne grå cotteneaster med de små fine blade i et "servantefad". 

For foden står den lækre chokolade cosmos der i sommerens løb er vokset koloenormt og efterhånden har leveret et blomsterhav uden sammenligning. Blomsterne står her mere røde end chokoladefarvede i aften solen.

Den lille cotteneaster er en af julens efterladenskaber der er blevet passet og plejet sommeren igennem og som den har det nu ser det ud til at den kan komme ind og fejre endnu en jul i udestuen  når vi kommer så langt ;0)
.

10 kommentarer:

 1. Skønt servantefad -der kunne man godt lige "nette" sig lidt :-)
  Havehilsner fra Susan

  SvarSlet
 2. Sikke nogen smukke billeder - og et dejligt hjørne du har der :-)

  SvarSlet
 3. Aha....så skal jeg måske helst sætte min zickzackblomst ude....?

  SvarSlet
 4. De er så fine i løvet og har den smukkest grå farve, har efterhånden en del af dem, kan slet ikke undvære dem :-)

  SvarSlet
 5. En fin sag, den lette cotoneaster, og så tror jeg, at det må være chokoladecosmos-år. Min er også helt fantastisk :)

  SvarSlet
 6. Hvor den fin den cotoneaster og chokoladeblomsten også - det er et smukt hjørne du har skabt :-)

  SvarSlet
 7. Så härligt det ser ut och känns skönt att titta på just i dag när höststormen kastat sig över den svenska västkusten. Jag kikar ofta i din blogg men har varit skamligt dålig på att lämna kommentarer. Du har frestat mig att pröva solhattar i min trädgård och de är nu mina favoriter vid den här tiden, inte minst för alla vackra fjärilar som kommer. Kan du säga var i Danmark man kan finna ett större utbud av solhattar. Nästan inga plantskolor levererar till Sverige utan jag måste åka över själv och det gör jag gärna för jag älskar vårt lilla broderland.Ha ett riktigt gott slut på en härlig sommar och tacksam för svar hälsar
  Margareta på andra sidan Kattegatt

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...