Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

onsdag den 6. august 2014

Ferietid er også de små projekters tid..............og dem kan man jo altid finde på et par stykker af. 

Jeg elsker de dage her hjemme i haven hvor der ingen planer er for dagen - de dage hvor alle kan gøre lige netop det de har lyst til - lege med de savnede kammerater efter en god sommerferie, tage til stranden eller i svømmehallen, læse, luge, vande, male og udfører de ideer der er poppet op hen over sommeren. 

Der skal ingen tvivl herske om at vi trækker de sidste dage af vores ferie i laaaaaaangdrag og nyder dagene hjemme i haven.

Vores lille espalier-projekt til gavlen på vores overdækket terrasse blev lige godt for spændende for den lille solsort der frejdigt kom nærmere og nærmere......


4 kommentarer:

 1. Små projekter er også vigtige, samtidig med man kan nyde det i egen tempo. Smukt ser det ud, sav, solsort, blomster, sol, sommer, maling, stemningen, ja hele opsætningen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er bestemt vigtige - om ikke andet så er det vigtigt for sjælen at nuse rundt med noget man kan lide :0)

   Slet
 2. Det summer af aktiviteter men man kan sagtens fornemme det adstadige tempo, som hersker her mens I nyder de sidste feriedage. Skønne dage - ønskes I fortsat.
  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla......vi trææææææker feriestemningen så laaaaaaang vi kan - og dagene i haven er virkelig gode til det ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...