Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

onsdag den 7. maj 2014

Mens jeg venter på regn.............kan jeg gå en runde i haven og nyde de bedårende sart gule dobbelte narcisser der danser i aften solen. De er simpelthen så smukke.... og knopperne var inden udspring pirrende store og buttede. 

Der kom dog desværre ikke mange ud  af  den pose løg jeg satte i efteråret. Men lidt har heldigvis også ret og i selskab med de liljeblomstrende tulipanskønheder "Tres Chic" ja så er min onsdags havevandring  ikke så ringe endda. 

Den skønne tulipan "Tres Chic" springer  ud som sart gul hvorefter den over et par dage gradvist mister det gule skær og ender op  som næsten kridhvide skønheder. Endnu en anbefaleles værdig tulipan. 

Regn er der ikke faldet meget af her i haven de sidste dage trods gråvejr......ikke nok til at fylde de gabende tomme vandtønder. Men måske de næste par dage kan hjælpe lidt på det for mange af stauderne og roserne sukker efter en ordentlig tår. 


10 kommentarer:

 1. - du har ret, de er smukke.... du må have nogle flere næste år....
  God aften til dig....

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe
  Skønne foto af dejlige narcisser. Det er så fint at de har mørkegul midte.
  Tulipanrene med spidser har jeg også- de er så dejlige, da formen skiller sig ud.
  I dag har vi fået spandevis af regn.
  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 3. Vi drømmer om fyldte regnvandstønder her..... for vores køkkenhave og alle krukkerne drikker SÅ meget vand.
  Smukke billeder af smukke blomster. Det er øv når ikke alle kommer op - nogen gange er man bare rigtig uheldig.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 4. Nå I er også nogen af de uheldige, som ikke får regn, de lover og lover, lad os se om ikke det er vores tur i morgen.
  Tres chic er meget smuk, og det er narcissen også.

  SvarSlet
 5. Här i Wales har det regnat en del i dag, inteh hela dagen , men under delar. Kanske bra för trädgården.

  SvarSlet
 6. Det er hårdt at se på når haven i den grad trænger til vand, men forhåbentlig er der også kommet lidt til jer nu. Det frisker jo også alting op med lidt vand. Tres Chic er en uimodståelig tulipan, som jeg også nyder lige nu. Husker den som en der står rigtigt længe, nu får vi se.
  Knus, Ulla

  SvarSlet
 7. Lidt er bestemt godt, så fine tulipaner ! Jeg satte slet ikke tulipaner i efteråret....Jeg har vildt mange vilde dyr, der æder dem..Men jeg savner tulipaner ! Til efteråret sætter jeg nogen og håber på det bedste :)

  SvarSlet
 8. Den sarte gule farve er en af farvoritterne hos mig. Dine narcisser og tulipaner er smukke. Jeg har lige købt en daglilje i denne smukke farve. Fik 10 mm onsdag her på Nordfyn håber på samme mængde i dag.
  KH Anne

  SvarSlet
 9. Kjempe fine vårblomster!

  Klem Vivi

  SvarSlet
 10. Appreciation to my father who told me regarding this blog, this website
  is actually remarkable.

  my webpage ... web site ()

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...