Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

mandag den 26. maj 2014

En gudsvelsignet smuk grøftekant........


.....kalder på et stop når man bevæger sig ud i landskabet. Når smukke nikkende valmuer og malkekøer forenes for enden af en smal bivej - ja så er det med at træde på bremsen fatte kameraet og træde ud i det høje græs for at nyde synet på tæt hold.  

Hvis tiden ellers tillod det og der ikke var så mange forbipasserende der med let hed kunne køre galt, hvis de så mig nappe en lur  i grøftekanten - ja så var det måske netop det man skulle gøre - smide sig der i alt guds skønne natur og lade roen falde over én. 

Tiden flyver afsted med utallige gøremål, både gode og mindre sjove - og maj der er min absolutte yndlings måned forsvinder ud i det blå alt for hurtigt. Jeg håber og tror at I alle nyder dagene med sol og jeg håber snart at finde tiden til en lille tiltrængt havevandring hos jer igen. 

22 kommentarer:

 1. Ja, de er fantastisk, smukke de røde valmuer og er en vidunderlig kontrast til de grønne omgivelser!
  Skønne fotos med køerne i baggrunden. Så er det sommer i Danmark- ikke sandt!
  Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i sandhed sommer allerede Jette ;0)

   Slet
 2. Der er ægte sommerstemning her i grøftekanten, hvor var det godt at du trådte på bremsen og ud af bilen. Har tænkt på hvordan din maj mon går.... længe siden, søde Dorthe - men håber at du har kræfter til alt det du skal klare og så må maj jo være maj.
  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sommer og sol har der været meget af allerede søde Ulla........min maj går slag i slag - kræfterne har jeg sødeste men må ind i mellem prioriterer lidt hårdt - trods to dødsfald i familien på otte dage og en masse skønne møder har jeg dog også nået at nyde det derude i små doser ind i mellem. Nu skal de sidste trækkes ud af maj inden den er helt forbi ;0)

   Slet
 3. Tak fordi du deler det smukke, smukke syn! Jeg har slet ikke set valmuer i år, og det er en fejl!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bestemt en fejl Nana men det kan nåes endnu .....de er begyndt at pryde landskabet med deres fine fine blomster i forskellige størrelser - disse her var vist i kategorien store valmuer ;0)

   Slet
 4. Du skal være så velkommen, når du har tid igen, sødeste Dorthe. jeg savner dine indlæg, men dette her med billeder af de skønneste grøftekanter og sortbrogede køer i baggrunden er herligt. Jeg synes også at det er noget af de smukkeste når valmuerne vejer i grøften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Lisbeth.......jeg vender lige så stille tilbage for det er jo slet ikke til at lade være.....men ind i mellem må der prioriteres ;0) Valmuer, hvid okseøje og vild kørvel er et fantastisk indslag i grøftekanterne - Danmark når det er smukkest ;0)

   Slet
 5. Fine fotos. Valmuer kommer helt til deres ret ude i naturen, det være sig en grøftekant eller en mark.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie - ja du har ret.....de er slet ikke til at undvære derude vel :0)

   Slet
 6. Hej Dorthe. Det er godt nok flot og meget dansk. Nu glæder jeg mig endnu mere til sommer, selvom vejret også er godt nu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er næsten helt "Morten Korchsk" ;0)

   Slet
 7. Det er vist indbegrebet af dansk sommer når det er bedst... jeg kunne snildt lægge mig ved siden af dig, med et græsstrå i munden og kigge på hvide lammeskyer op igennem de røde valmuer... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne bare være SÅÅÅÅÅÅ hyggeligt med selskab der midt i al herligheden ;0)

   Slet
 8. Nydelige valmuer! Tenk om alle grøftekanter hadde vært så fine! Fine bilder :) Ønsker deg en fin tirsdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tænk....det ville jo være et fantastisk syn ;0) Tak

   Slet
 9. Maj er også min yndlingsmåned og den er bare alt alt for kort.
  Vidunderlige billeder af de røde valmuer. Åh så skønt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja maj er skøn men alt for hurtig ;0)

   Slet
 10. Åh nogle super dejlige billeder, sådan et syn skulle der være mange flere steder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det burde være en lov at grøftekanter skulle bugne af vildskab og romantik ;0)

   Slet
 11. Smukkere findes det ikke, det skal gemmes helt ind i sjælen og hives frem en grå vinterdag. Ja det er et gudsvelsignet smuk grøftekant :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja når regnen siler og mørket falder på så er det sådanne billeder der bringer smilet og minderne frem :0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...