Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

tirsdag den 15. oktober 2013

Uden ord....

24 kommentarer:

 1. Smukt, hvor klæder den sorte baggrund dine roser godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina - sort gør noget godt det fremhæver på en eller anden måde både alt det grønne og bestemt også det lyserøde :0)

   Slet
 2. Smukke, smukke billeder.

  Det er lige nu man glæder sig ekstra over de smukke roser for om lidt er det slut. Elsker efterårets smukke vemod.

  Jeg håber I har alletiders skønne efterårsferie uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Marina - ungerne nyder det kan du tro og jeg nyder at min ferie lige netop er startet. Ingen planer af betydning bare hygge og afslapning - lige som vi kan lide det ;0)

   Slet
 3. Så fint! Imponerende for oktober måned.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare skønt med disse sene glæder ;0)

   Slet
 4. Så smukt og så er der ikke meget andet at sige:o)

  SvarSlet
 5. Skønt at der stadig er roser, midt i oktober.

  SvarSlet
  Svar
  1. .....og hvis vejret vil bliver de ved lidt endnu ;0)

   Slet
 6. Tænk, hvor mange dejlige ting der kan siges uden ord.

  Havehilsen
  Ole

  SvarSlet
 7. Godaften Dorthe.Man bliver bare så glad for de sidste roser der blomstre.
  Smukt-Smukt.knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er fantastisk når de når at åbne sig og duften er ligesom mere intens nu når man ved det er ved at være slut ;0)

   Slet
 8. Uhhhh, det ser godt ud! Kan i øvrigt allerede røbe nu, at du har fuldstændig ret i at Butik Remme er et farligt sted. Med en rygrad som en regnorm tog det mig ikke meget længere tid end det tager at sætte kufferten at bukke under. Dejlige sager, siger jeg bare ;-)

  /Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Både smiler og griner - tænkte nok at du ville falde i svime over de skønne sager dernede ;0) Man skal have en mere end almindelig veludviklet rygrad for at stå i mod fristelserne. Jeg glæder mig meget til at se dig senere i dag og jeg krydser fingre for tørvejr - for solen får vi jo nok desværre ikke at se :0)
   Knus

   Slet
 9. Det er bare med at nyde de sidste solstråler. Her har Blue Rhapsody masser af knopper endnu, men de tåler vel også lidt frost - for en sikkerheds skyld har jeg taget lidt rosenknopper ind, så de kan nydes helt tæt på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der skal stornydes Sussi. Det værste for rosen knopperne lige nu er nok alt for meget regn og fugt så rådner de inden de når at springe ud.....men et eller andet sted er der også noget smukt ved forfaldet :0) Tror også jeg vil klippe nogle stykker ind i weekenden ;0)

   Slet
 10. So lovely to see beautiful garden :)
  Greetings

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you Ela....and welcome in my Little gardenroom :0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...