Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

torsdag den 10. oktober 2013

Fra blomst til frø.......

 ......de smukke høstanemoner udvikler sig efterhånden til små svævende vattotter der brister og tålmodigt venter på at efterårsstormene skal sprede frøene for alle vinde. Jeg venter der i mod ikke på storm og blæst - nej jeg nyder de skøn herlige oktoberdage  og de smukke blomster der  er tilbage.

10 kommentarer:

 1. Har før læst om de sjove vat-frø fra høstanemonen, men aldrig set dem. Hvor er de smukke på billedet.
  Er de mon svære at så og få til at gro selv?
  Kh Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Heike og velkommen i min lille have :0) Jeg har aldrig selv prøvet at så dem....men måske man skulle prøve ;0)

   Slet
 2. Fine billeder du har taget af høstanemonen - specielt billederne af de hvide samt frøstandene er jeg bare vild med.
  God aften.
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
 3. Har noen av dem jeg også. De er så vakre. Har du forsøkt å så frø fra denne planten?

  SvarSlet
  Svar
  1. De er skønne......men jeg har desværre ingen erfaring med at frø så dem selv - men måske man skulle lade det komme an på en prøve ;0)

   Slet
 4. Jeg nyder også disse smukke dage og længes ikke efter regn og rusk :)

  SvarSlet
 5. Fine fotos af en rigtig, skøn sensommerklassiker. Jeg har i år indført den HELT eventyrlige "Wild Swan", som er hvid indeni og blå på ydersiden (har et indlæg om den...) - den kan jeg falde totalt i staver over. Synes de enkle former og den rette ryg på høstanemoner er så fantastiske i denne tid, hvor det hele ellers langsomt tynges mod jorden...

  SKØN dag fra Katinka

  SvarSlet
 6. Hej Dorthe.Smukke billeder af dine høstanemoner.Mine rosa har været slut længe.......men har lige plantet en hvid som jeg er meget spændt på.
  Flot billeder af frøstandene.Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
 7. Hej Dorthe. Det var nogle gode billeder af smukke planter. I år har jeg taget frø af mine solhatte og skal prøve at så dem for første gang. Det er jeg meget spændt på.

  SvarSlet
 8. Guuud hvor er de fine de vattotter! Nu glæder jeg mig (næsten) til mine er afblomstrede... Uh måske du kan hjælpe mig med et spørgsmål, når nu du skriver om selvsåning; Jeg har lagt aviser som "ukrudtsdug" med et lille bitte lag jord ovenpå (pottemuld) Mon de kan "få fat" og gro på den måde? Eller ødelægger aviserne det for rødderne mon?.. Fedt hvis nogen kunne hjælpe (Har blogget om avistricket også, hvis nogen er interesserede..)
  KH NIfty By Nehl

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...