Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 26. november 2010

......hvor blev november af?


......ja jeg ved det ikke......den er nu næsten forsvundet som dug for solen. Arbejde, kursus, julefrokost og en olde der der fik hvile.....november var det vand jeg forsøgte at holde i hånden, men som hurtigt forsvandt. Jeg trøster mig med at det bliver november igen næste år.

Til mit store held kom der pludselig et fint snedække så man ikke længere kan se alt det jeg ikke nåede at gøre færdigt ude i haven i denne flyvske måned.

- Godt nok er drivhuset blevet gjort nogenlunde vinterklar, men alt haveaffaldet ligger stadig lige uden for døren og flyder.

- Godt nok er haveslangen taget fra vandhanen så intet springer i den tidlige vinter frost..... men er slangen rullet sammen og hængt på plads NEJ.

- Godt nok er haveredskaberne stillet i tørvejr......men hænger de let tilgængligt på deres plads....nej hulter til bulter i et hjørne står de halvt i vinterhi.

- Godt nok er trillebøren tømt.....men den stå stadig og knejser i ensom majestæt midt i det hele.

What ever......sneen dækker det hele så smukt - i stedet vil jeg i morgen begynde at tage hul på de planer Maria har lagt for dagen. Årets juleakvarel skal males så julekort og til og fra-kort kan produceres. Mandler skal smuttes så brunkagedejen kan røres sammen og lur mig om de første nisser ikke finder vej, frem fra deres gemmer inden week-enden er omme.....jeg tror det.

9 kommentarer:

 1. Her står der stadig krukker med nu visne sommerblomster. De må vist bare stilles til side, til jorden er tøet op igen.
  God weekend med gode planer :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder som hyggelige planer du har, og i har jo nået det vigtigste.
  God december.

  SvarSlet
 3. Lene.....;0) Ja krukkerne.....dem har jeg vist også et par stykker af.Den skal nydes i fuldedrag kan jeg betro dig :0)

  -----

  Lea...du har ret :0) Hvad jeg ikke når i november, når jeg nok i februar *SMILER*. I lige måde :0)

  SvarSlet
 4. Hej Dorthe....ja vinteren er godt nok kommet...og har vist tænkt sig at blive et godt stykke tid...her i Randers er der ret meget sne og hvad vi ikke har nået i haven kan heller ikke ses...nu er det nærmest juleferiesteming over det hele, men det er alt for tidligt...igår flyttede jeg sne og fandt en haveslange liggende under...den havde vi heller ikke fået rullet sammen....vandhanen er lukket ned og der er heller ingen fare for frost...dog mååte vi lige have en håndværker ud og ordne vandhanen indenfor, for balofixen var gået i stykker og vi fik sat en ny og kraftigere på...men hold da op hvor der ligger sne her...
  jeg tror også vi har dømt hygge og indegøremål og måske noget kagebagning og juleforeberedelser....jeg bliver lidt inspireret af at læse dit indlæg....haven ligger nemlig bare og ser smuk ud og går nærmest i et med det omkringliggende landskab...

  god weekendhygge...

  SvarSlet
 5. Hej!
  Jag säger detsamma vart tog november vägen det borde vara den som började nu och inte december.
  Jag har glöm lite ute eller rättare sagt jag hann inte...
  Men men det som göms i snö kommer upp i tö.
  annika

  SvarSlet
 6. Hej!
  Jag säger detsamma vart tog november vägen det borde vara den som började nu och inte december.
  Jag har glöm lite ute eller rättare sagt jag hann inte...
  Men men det som göms i snö kommer upp i tö.
  annika

  SvarSlet
 7. Det lyder som en rigtig hyggelig dag - og det bliver da godt nok endnu hyggeligere når sneen daler udenfor vinduet. :))

  Din have ser garanteret stadig pæn ud, Dorthe - nej, se sneen gør virkelig gavn på den anden side af jeres hæk. Så opdager man måske ikke, at græsset ikke blev slået en sidste gang inden det blev frost og at vi har både en fyldt trillebør og haveredskaber der ikke har fundet deres plads. ;))
  Jo højere sne jo bedre...

  Jeg er ked af at høre at i har mistet en olde. Det vat trist.

  Hav en dejlig dag derovre i hyggen. :))

  Knus fra
  Ulla

  SvarSlet
 8. Tja, vi kan ikke nå det hele:-)
  Brunekager! Jeg må vist finde opskriften frem - tak for at minde mig om denne herlige spise -hæ hæ, som om, jeg havde glemt det:-)

  SvarSlet
 9. Anita.....ja landskabet er smukt og da ikke mindst på dine kanter kan jeg se - bare det nu kan holde julen over....er det for meget at ønske :0)

  -----

  Annika......jeps....bare lad det være godt gemt fra nu og til februar - så kan vi bruge krudtet på julehygge m.m.

  -----

  Tak Ulla.....sneen er skøn - Tobias er dog ked af manglen på mælkebøtter :0) Det lille kræ har gnavet sig ud af buret.....så nu har han indtaget hele udestuen til stor morskab for hele familien :0)

  ....der er hygget igennem hos Maria og vi andre kan du tro :0)

  -----

  Miri.....ja de er uforlignelige....bare duften er himmelsk. Jeg har lagt ruller på køl så de er klar til at blive bagt når lysten melder sig :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...