Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 27. november 2010

Til og fra........


Fluesvampe

 
Drillenisse

I efterhånden flere år har jeg bruget ungernes streg og malerier på julekort m.m. De ser hvert år frem til at de skal finde på et nyt motiv, tegne og male det hvorefter kunstværket kommer i scanneren så vi kan masse producerer vores egne til og fra kort + julekort. Det er hyggeligt når køkkenbordet flyder med akvarel papir og skitser og processen sættes igang.....og vi elsker det.

Ud over kort og dej til brunkagerne blev det også til lidt vaniliekranse og en adventskrans..........så første søndag i advent kan bare komme an i al sin snehvide pragt. Vi er SÅ klar.

Rudolf i snevejr

 
                   Simons nisse 2005                              Marias Nisse 2006                       Daniels Vismand 2009

7 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle søde kort, det er en rigtig god ide og dejlig personligt:) Det lyder som en skøn dag lige perfekt til sådan et snevejr! Det er hyggeligt at høre nyt fra dig igen, men du har ret i at november bare fløj afsted:0)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle skønne tegninger. Måske man skulle "stjæle" din gode idé, for det er da virkelig nogle dejlige personlige julekort du får lavet :-)

  SvarSlet
 4. Sikke en dejlig ide !
  Jeg er vild med de kort :-)

  SvarSlet
 5. Det er da en super sød ide, synd jeg ikke har små børn længere, så ville jeg også snuppe ideen;o)
  Kan I have en hyggelig 1. advent
  Knus Annette.

  SvarSlet
 6. Lisbeth....tak :0) Når jeg ser mig tilbage så står jeg stadig i oktober - november forsvandt bare :0)

  -----

  Susanne velkommen i min have - og tak. De er nemlig rigtig gode og noget helt andet end dem man køber :0) Du sjæler bare ideer med arme og ben.....det er det de er her for - ideerne altså :0)

  -----

  Tak Miri......det er jeg i al beskedenhed også selv :0)

  -----

  Tusind tak og i lige måde Annette....er sikker på det bliver en skøn én af slagsen :0)

  SvarSlet
 7. Vilken söt Rudolf!

  Hoppas att du har en fin första advent,

  Rebecca

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...