Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

mandag den 7. april 2014

Æbletræet er nu på spring........


......og knopperne udvikler sig til blade der efterhånden begynder at folde sig ud på smukkeste vis.....inden vi får set os om er blomsterne klat.

Haven er begyndt at få et tiltrængt skær af lysegrønt. I love it ;0) 

Nedenunder og bag mit podebeskåret lille ananas æbletræ ligger i min lille (meget lille) skovhave. Her blomstrer anemoner og skovvioler i sådan en grad at det ikke er til få øjnene fra bedet. Jeg kan blive helt hypnotiseret af synet. 

Jeg lader mig gerne drages af dem,  jeg er nemlig så heldig  at have tid til at gå i stå derude i disse dage da restferien er ved at blive brændt af.

De skønne anemoner lyser op selv på en gråvejrs dag som i dag og jeg nyder at have alverdens tid til at nyde synet. 

Læs eventuelt her lidt om hvordan den svovlgule anemone er blevet til med hjælp fra moder natur.


22 kommentarer:

 1. Sikke et smukt bed, der under dit æble træ :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tik tak Miri.......det er efterhånden vokset sammen til det ønskede blomstertæppe jeg gerne ville have....og hvilken glæde ;0)

   Slet
 2. Sikke meget forår du har i din have..... det ser virkelig hyggeligt og frodigt ud. Jeg er især vild med violerne og anemonerne som står dér sammen. Virkelig fint.
  Mange hilsner og rigtig god aften.
  Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kommer galoperende i ¨r det forår ;0) Tak Susan for dine altid søde ord........violerne og anemonerne ser ud til at trives sammen der under træet krone ;0)

   Slet
 3. Hej Dorthe.Kan godt forstå at du nyder alle de smukke anemoner..........og de gule er da bare yndige.
  Kom hjem fra det Jyske i går i tæt tåge........og det var ikke sjovt.
  Men Gitte og jeg fik da handlet lidt billige roser i Family Garden..........viser dem i dag.
  Og kan se at mine paradisæbler også er fyldt med knopper.
  Fortsat god ferie knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette - Ja det grønnes med lynets hast nu man kan næsten høre træerne knirke :0) Lyder som endnu en skøn haveshoppetur fra jeres side af.

   Slet
 4. ... sådan :) De smukkeste anemoner i alverdens farver og den lille svovlgule darling - så bliver det ikke forårsbedre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* nej vel søde frk. Anemone ;0)

   Slet
 5. Hej. Sikke nogle dejlige blomster. Den svovlgule anemone er godt nok skøn. Jeg håber vejret holder, så du får rigtig meget ud af restferien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte.....ferien var skøn omend vejret lidt blandet...men det er med at få det bedste ud af det.....så en krimi i regnvejr er heldigvis ikke at kimse ad ;O)

   Slet
 6. Søde Dorthe, din lille skovhave under æbletræet er virkelig dejlig:o) Forsat god ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Lisbeth......ja mit lille frimærke af en skovhave er ved at være vokset godt til nu.......og øjnene drages konstant hen mod blomstertæppet ;0)

   Slet
 7. Hvor er de fine de svovlgule... jeg har hvide og almindelig gule.... jeg kan da prøve med en pensel og hviske et par tips til dem.... måske ku' der så også komme svovlgule anemoner i min have ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da en forrygende ide Sussi......jeg ser nu indre billeder af dig med rumpen i vejret mellem skønne anemoner. Det er da bestemt eksperimentet værd at forsøge skulle jeg mene ;o)

   Slet
 8. Hvor de dog klær hinanden den svovlgule anemone er meget smuk
  KH Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tik tak Anne....ja de er super skønne de svovlgule ;0)

   Slet
 9. Hei! Du viser det vi snart har, men fremdeles ikke har. Og det er så vakkert. Anemoner, fioler og epleblader...Gleder meg innmari til å se det i virkeligheten.
  P.S. solhattene mine spirer som bare det. Lykke! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor godt Anne......det glæder mig meget at de spirer dine små purpursolhatte.....det bliver et fantastisk syn når de kommer i blomst næste år ;0)

   Slet
 10. Uhhh... Den lille svovlgule Anemone er altså så yndig. Jeg har allerede savlet på fru Høneballes blog, over samme lille skønhed. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg kender fornemmelsen når man ser en lækkerbidsken søde Jette ;0)

   Slet
 11. Hvor ser det bare dejligt ud. og den lille svovlgule er da aldeles bedårende. Jeg mener at jeg købte en på et plantemarked sidste år, men jeg synes ikke jeg har set noget til den endnu (kan heller ikke helt huske, hvor jeg plantede den. Forhåbentlig er den ikke gået til.
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg krydser fingre for at den lige pludselig står og smiler til dig på en varm forårsdag søde Signe ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...