Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

mandag den 11. august 2014

På hjørnet......


.....af udestuen  står den skønne grå cotteneaster med de små fine blade i et "servantefad". 

For foden står den lækre chokolade cosmos der i sommerens løb er vokset koloenormt og efterhånden har leveret et blomsterhav uden sammenligning. Blomsterne står her mere røde end chokoladefarvede i aften solen.

Den lille cotteneaster er en af julens efterladenskaber der er blevet passet og plejet sommeren igennem og som den har det nu ser det ud til at den kan komme ind og fejre endnu en jul i udestuen  når vi kommer så langt ;0)
.

fredag den 8. august 2014

Lidt nyt og lidt refill :0)

Et par dage hinsidan  i den sommerferie der nu lakker mod enden resulterede i at jeg  måtte have et  par lækre småting med hjem i bagagen.  

Bla. disse skønne italienske terracotta krukker der passer perfekt ind med de andre italienere jeg har. Ærenprisen i krukken hedder "First Love" - super smuk og insekterne elsker den allerede. 

Turen som denne gang var uden børn bød også på et par gode have oplevelser men mere om det på en god regnvejrsdag :0) 

Bare lige fordi.....







  • den første lige er sprunget ud  
  • den er så lækker som den står der på bordet 
  • den fylder min sidste ferie-fredag- morgen med sol og glæde
  • den har den mest guddommelige lækre lime farve
  • den er en kær bytte-plante fra en rigtig god blogger-ven 
  • livet er godt


onsdag den 6. august 2014

Ferietid er også de små projekters tid.....



.........og dem kan man jo altid finde på et par stykker af. 

Jeg elsker de dage her hjemme i haven hvor der ingen planer er for dagen - de dage hvor alle kan gøre lige netop det de har lyst til - lege med de savnede kammerater efter en god sommerferie, tage til stranden eller i svømmehallen, læse, luge, vande, male og udfører de ideer der er poppet op hen over sommeren. 

Der skal ingen tvivl herske om at vi trækker de sidste dage af vores ferie i laaaaaaangdrag og nyder dagene hjemme i haven.

Vores lille espalier-projekt til gavlen på vores overdækket terrasse blev lige godt for spændende for den lille solsort der frejdigt kom nærmere og nærmere......


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...